Twee Letters Om Te scrape Uit Het IT alphabet

5:36 PM
Twee Letters Om Te scrape Uit Het IT alphabet -

De benamingen we die meegeven aan de dingen in ons leven verraden vaak hoe ze zijn ooit ontstaan. De Piano was het eerste toetsinstrument waarop per zowel hard as zacht kon spelen (oorspronkelijk heette het dan ook forte, ofwel zachthard). 'Auto' is kort voor 'automobiel' oftewel 'beweegt zelf', want niet Koetsen deden dat.

We RAKEN in de loop of jaren zo gewend aan de woorden we die gebruiken, dat ze niet veranderen mee als het ding doet dat wel. Een smartphone wordt nog steeds een telefoon vaak genoemd, terwijl 'ver hear' nou niet bepaald de meest gebruikte function.

Toch wil ik een poging dare om twee acroniemen uit ons dagelijks leven te veranderen, simpelweg omdat ze niet kloppen sea. Do you want to when he één vakgebied is dat wel houdt van Verandering is dan het toch wel ICT?

Weg met de C uit ICT

Daar hebben we meteen de eerste afkorting te pakken die over zijn houdbaarheidsdatum is: ICT. Hoezo, 'Informatie- én Communicatie technology'? ICT is een typisch Nederlands verschijnsel. In de VS hebben ze C nooit gebruikt die, en wat mij betreft we scrape hem ook here.

Het was onderscheid ooit Logical: de IT afdeling voorzag de organisatie van computers en van telefoons (de C in ICT). Dat was de Tijd waarin KPN langs kwam om een ​​wandcontactdoos aan te leggen en een telefooncentrale. Later daar mobiele telefoons bij kwamen.

Dankzij Smartphones s IP telephony is verdwenen de scheidslijn tussen IT en C. Dat is het beste te zien in het gebruik van sms: waarom zou je ook nog betalen voor het Submit van berichtjes over een 'bundel', as je ook free WhatsApp report kunt Send via WiFi 4G

Na de Smartphone kwamen de tablets, notebooks, appliances en andere mobiele formats. Voor de afdeling IT is het verschil in beheer tussen mobiel apparaat en de Desktop verdwenen.

Weg met de M uit MDM en MAM

en daarmee we komen aan bij de tweede afkorting die geen hout sea snijdt: waarom we praten mobile device management and mobile application management nog on

As iemand mail wil lezen, maakt het dan voor doen de inhoud uit of hij here voor Outlook, Gmail from Welke other mailoplossing dan ook gebruikt, of dat op een laptop hij dat, PC of een tablet wil? Het enige wat nog telt voor de eindgebruiker is hij zijn gemakkelijk mail kan lezen op het wat hij device op dat moment dat hij gebruikt en beschikt functionaliteiten all. Ik vraag me dan ook af regelmatig waarom een ​​hoop organisaties nog verschillende teams here voor moeten zorgen hebben die?

Waarom he is een Windows team dat zich bezig houdt met het Beheren en ondersteunen van klanten here voor Outlook die gebruiken en een apart Team wat voor zorg draagt ​​klanten die gebruik maken van mobiele devices ? Waarom he is een aparte voordeur all met benodigde sloten voor Gebruikers die Outlook gebruiken en een aparte voordeur all sloten voor Gebruikers die een mobiele client gebruiken fulfilled?

Dat twee aparte Teams additional costs met zich meebrengen, spreekt voor zich. Naarmate de organisatie groter wordt, zullen deze alleen maar cost meegroeien. Daarnaast zorgt deze benadering ook voor een twee keer zo grote kans op security breaches; The lifts least lotte twee complete Infrastructuren te en te bewaken beveiligen. Tens Lotte, en dat is eigenlijk nog wel het Belangrijkste, is het voor onze klanten ook niet meer te totaal begrijpen. Het leveren van E-mail is vaak nog niet heel ingewikkeld, maar als het gaat om complexere Zakelijke applications op verschillende devices op verschillende locaties, dan het vaak is niet meer duidelijk nu een VPN voor moeten gebruiken ze here een icoontje of weer iets anders moeten doen.

Het verschil tussen desktops en mobiele devices has become smaller steeds, maakt het niet meer uit of ze hun email lezen op een smartphone, tablet laptop eindgebruikers voor. De oude organisatiestructuren blijven real in clock en daarom we spreken Rosse about ICT, MDM en nog MAM. Het Hoog Tijd om de C away te halen uit ICT, en de M uit MDM en MAM.

Dat niet alleen Scheelt twee letters, maar ook heel veel Dubbel factory.

Previous
Next Post »
0 Komentar